1. PODACI I NAČIN ISPORUKE PROIZVODA

Dostava je moguća na području Hrvatske i u zemlje članice EU. Rok isporuke od 3 – 14 radnih dana. Troškovi dostave uključeni su u cijenu.

Korisniku će narudžba biti isporučena na adresu upisanu u elektronskom formularu prilikom narudžbe istog. Prodavatelj  prije svake isporuke proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda, fotografira proizvod spreman za dostavu, unutrašnjost kutije kao i vanjsku ambalažu paketa  prije predaje dostavnoj službi.

Troškove dostave snosi Prodavatelj te se ona ne naplaćuje dodatno. Prilikom kupovine molimo Vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi Vas u slučaju potrebe dostavna služba mogla naknadno kontaktirati.

Dostavu paketa Prodavatelj vrši u suradnji sa dostavnom službom GLS – uslugom Flex Delivery Service što podrazumijeva brzu i sigurnu dostavu od ponedjeljka do petka, tijekom uobičajenog radnog vremena.

Fleksibilna dostava – Nakon narudžbe za prijevoz paketa, GLS primatelja obavještava putem sms-a i/ili e-mail-a. Prva obavijest sadrži informaciju da će paket u domaćoj distribuciji biti dostavljen sljedećeg radnog dana kao i adresu dostave. Drugu e-mail poruku ili sms GLS šalje ujutro na dan dostave, kada kurir preuzme paket od kada započinje 3-satni vremenski interval za očekivano vrijeme dostave. Ova poruka sadrži telefonski broj kurira i kontakt telefon službe za korisnike. Već 15 minuta nakon neuspjelog pokušaja dostave primatelj dobiva elektroničku obavijest i putem interneta može odmah upravljati daljnjom sudbinom paketa.

Internetski link, potreban za prijavu, primatelju GLS šalje putem sms-a i/ili e-maila. Na odabir se nudi pet opcija za fleksibilnu dostavu: dostava u novom terminu, dostava na drugu adresu, davanje suglasnosti da se paket ostavi na dogovorenom mjestu bez potpisa primatelja (ne odnosi se na pakete s pouzećem), osobno preuzimanje paketa u najbližem GLS područnom skladištu (depo-u), Paketomatu ili PaketShopu te odbijanje preuzimanja paketa (Ukoliko se Kupac predomisli i odbije preuzeti paket prilikom dostave, dostavna služba vraća paket Prodavatelju).

Prilikom dostave pošiljke Kupac je dužan pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave. Ukoliko je vanjska ambalaža  oštećena molimo Vas da ne preuzimate proizvod. Ukoliko se dogodi takva situacija, molimo Vas da to prijavite izravno kuriru  dostavne službe kako bi sa Vama mogao napisati zapisnik, a nas obavijestite na e-mail: info@borshetta.com.

Ukoliko Kupac ne reklamira oštećenje ambalaže kuriru u trenutku preuzimanja proizvoda, smatra se da je preuzeo proizvod sa neoštećenom ambalažom. Ako Kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu nastalih troškova.

Ukoliko Kupac nakon tri dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku od dostavljača u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

 

 2. NEMOGUĆNOST ISPORUKE

U slučaju da iz bilo kojeg razloga Internet trgovina nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, s Kupcem će, telefonom ili elektroničkom poštom, u kontakt stupiti naš djelatnik u svrhu dogovora o isporuci zamjenskog proizvoda ili eventualnog otkazivanja naručenog proizvoda.

Tvrtka Promo X d.o.o. nije odgovorna u slučajevima kada obaveza nije mogla biti ispunjena, odnosno ispunjenje je došlo sa zakašnjenjem, radi vanjskih, izvanrednih i nepredvidivih okolnosti nastalih nakon sklapanja Ugovora koje se nisu mogle spriječiti, otkloniti ili izbjeći („Viša sila”).