Naša priča

BORSHETTA

Svaka priča o hrabrosti ima svoj početak. Priča o Borshetti započela je davno u dugim kontemplativnim šetnjama sanjivim i onostranim istarskim šumama. Njihova transformativna snaga bila je podstrek i inspiracija za izrazito jedinstven dizajn torbice ukorijenjen u istarskoj lokalnoj baštini.

Za otići u duboku šumu i prigrliti nepoznato potrebna je određena vrsta hrabrosti. To je trenutak kada oživljavamo svoje najistinitije ja — autentično, samopouzdano i osnaženo vlastitim iskustvom.

Borshetta nas podsjeća na naše vlastito putovanje u metaforičke šume. Svojom nenaglašenom elegancijom i modernom estetikom u kombinaciji prepoznatljivih etno detalja slavi ženstvenu hrabrost i autentičnost.

Za Borshettu put avanture i samootkrivanja nije u pronalaženju sebe — već u kreiranju sebe. Umjesto da slijediš tuđe staze, kreni na vlastito putovanje.

UNFOLD YOUR OWN TALE

 

IZ ŠUMSKE DUBINE U HIGH STREET VISINE

Proces stvaranja prepoznatljive ručke i gumba zahtijeva mjesečno sušenje pronađenih grana te besprijekornu vještinu, preciznost i nebrojene sate strastvene ručne obrade.

1 EUR = 7,53450 HRK